Supported by
Opera Stars Series is een unieke reeks recitals met sterartiesten uit de opera wereld. Je hoort deze uitzonderlijke stemmen in hun meest pure vorm. De programma’s van deze recitals zijn selecties van werken die de artiesten nauw aan het hart liggen. Deze reeks is een must-go voor elke liefhebber van vocaal meesterschap!

Olga Peretyatko
Sleep, my child

Een van 's werelds meest gewilde sopranen en een regelmatige gast in de belangrijkste operahuizen in een gevarieerd recital.
local_activity Tickets & Info

Rolando Villazón
Alma Latina

Hij betovert het publiek met zijn fenomenale vocale beheersing en ongeëvenaarde charisma. Recital Alma Latina belooft een avond vol Latijnse passie!
local_activity Tickets & Info

Jeanine De Bique
Revelations

Ze is adembenemend, van begin tot einde. Deze jonge zangeres is niet minder dan een ‘openbaring’ zoals de titel van dit recital al meegeeft.
local_activity Tickets & Info

Aida Garifullina
Aida

Ze is vandaag een van de meest betoverende figuren in de opera. Haar diepe, warme, tedere stem is onmiskenbaar. In dit recital beleef je de ongelooflijk pure 'Aida'.
local_activity Tickets & Info

Koop tickets

local_activity 25 jun 20:00 Rolando Villazón
local_activity 27 feb 20:00 Jeanine De Bique
local_activity 17 jan 20:00 Aida Garifullina
local_activity

COVID-19

Gezien de huidige situatie rond Covid-19, starten we de ticketverkoop pas van zodra we een definitieve beslissing kunnen nemen over het aantal personen dat we tegelijkertijd mogen ontvangen.